Beheer je academische administratie volledig online

Vereenvoudig de administratieve procedures en laat je docenten en uitzendkrachten arbeidsovereenkomsten digitaal ondertekenen.

Aan de slag Vraag een demo aan Vraag een demo aan

Powerful features for educational institutions

Bespaar tijd op administratie

Verzend arbeidsovereenkomsten digitaal naar docenten.

time-clock-circle

100% veilig voor privacy

Veilig omgaan met persoonlijke gegevens van docenten en studenten.

login-lock

Ga snel aan de slag

Geen tijdrovende installatie - ga binnen enkele minuten aan de slag.

touch-password-approved

Efficiënte processen

Je hoeft geen herinneringen meer te verzenden voor goedkeuringen van leerkrachten, schoolhoofden en directies - dat gebeurt automatisch.

business-contract-handshake-sign

Efficiënt voor iedereen

Toestemmingsverklaringen van leerlingen, ouders en studenten kunnen digitaal worden ondertekend - ook vanaf de mobiele telefoon.

tablet-touch

Eenvoudiger archiveren

Bespaar tijd - ondertekende documenten worden automatisch gearchiveerd.

archive-drawer

Besteed minder tijd aan administratie

Het kan een langdurig proces zijn om arbeidsovereenkomsten ondertekend te krijgen en de vergoedingen van docenten te beheren. Het kan al snel veel tijd kosten om contracten en documenten heen en weer te verzenden en om antwoorden te smeken. Maar niet met Addo Sign.

Ontvang binnen enkele minuten digitale handtekeningen van docenten

Met digitale handtekeningen bespaar je automatisch tijd op administratie. Het duurt slechts enkele minuten vanaf het moment dat je een arbeidsovereenkomst naar een docent stuurt tot het moment dat je het terug hebt - ondertekend en veilig gearchiveerd.

Alles kan digitaal en gebeurt automatisch. Het is gemakkelijk voor zowel docenten als het aanwervingscomité. En de administratie vermijdt vele uren handwerk.

Houd automatisch alle documenten bij

Er kunnen al snel veel arbeidsovereenkomsten, aanvullende registraties, toestemmingsverklaringen, afwezigheidsmeldingen en diploma's zijn die ondertekend en veilig verzonden moeten worden. Hier raak je gemakkelijk het overzicht kwijt.

Met Addo Sign worden alle activiteiten automatisch bijgehouden, zodat je altijd kunt zien hoe ver je documenten zijn in het ondertekeningsproces.

Maak het gemakkelijk voor studenten om zich in te schrijven

Het kan voor ouders moeilijk zijn om hun kind op school in te schrijven. De registratiefase kan moeilijk zijn omdat er veel formulieren en toestemmingsverklaringen moeten worden ondertekend - van toestemming voor het maken van een foto tot informatie over de speciale behoeften van een kind.

Addo Sign maakt het makkelijker. Je kunt geautomatiseerde stromen instellen, zodat het allemaal vanzelf gaat. Laat de ouders alle documentatie digitaal ondertekenen en laat ze alles binnen een paar minuten naar je terugsturen. Makkelijk, snel en veilig.

Underskriv dokument direkte på skærmen

Gebruik Addo Sign bijvoorbeeld voor:

Met Addo Sign krijg je toegang tot meer dan alleen een digitale handtekening - je kunt met formulieren informatie, gegevens voor planning, dossiers en nog veel meer verkrijgen. We noemen dit Addo Formulieren, en het kan gebruikt worden voor:

  • eastInschrijvingen voor studie- en kampreizen
  • eastVertrouwelijke info over speciale behoeften van leerlingen
  • eastToestemmingsformulieren voor foto's
  • eastAfwezigheidsmeldingen en waarschuwingen

Top beveiliging

Addo Sign fully complies with both the technical and legal requirements of the Privacy Ordinance and other privacy laws. Therefore, sensitive personal information will never be sent as plain text.

In return, all transactions and actions are automatically tracked, so you always have full control over the documentation.

Start vandaag

Verzend de eerste documenten gratis en probeer zelf hoe gemakkelijk het is

Maak je profiel in 2 minuten aan - en verzend je eerste handtekeningverzoek.

Probeer Addo Sign gratis

keyboard_arrow_up