End-to-end digitale ondertekening voor energie- en nutsbedrijf

Verkrijg eenvoudig handtekeningen op elk soort document van je consumenten. Stroomlijn workflows en stop met je papieren processen.

Aan de slag Vraag een demo aan Vraag een demo aan

Krachtige functies voor energiebedrijven

Verzamel informatie met formulieren

Verzamel informatie van klanten, leveranciers en collega’s met onze gebruiksvriendelijke formulieren. Vul overal en op elk apparaat in.

tablet-touch

Bespaar tijd met sjablonen

Met sjablonen kun je veelgebruikte documenten opslaan en steeds opnieuw gebruiken. Verminder de tijd voor het maken van documenten met 70%.

common-file-sync

Blijf op koers met herinneringsberichten

Vermijd handmatige opvolging. Stel automatische herinneringen in en maak je nooit meer zorgen over je documenten nadat je ze hebt verzonden.

alarm-bell-ring-1

Neem de controle over het contractbeheerproces en maak het gemakkelijker om klant te zijn

Als nutsbedrijf verzend je veel documenten naar je klanten, partners en eigen eenheden - per brief of rechtstreeks naar de digitale mailboxen van de gebruikers. Veel van die documenten moeten ondertekend worden teruggestuurd. Dit kan een omslachtige en langdurige aangelegenheid zijn als de ontvangers de documenten moeten afdrukken, ondertekenen, scannen en naar jou terugzenden.

Gelukkig is er een makkelijkere manier. Verzend het document met Addo Sign en laat de klant rechtstreeks op de mobiele telefoon ondertekenen. Ook alles wat met herinneringen, archivering en documentatie te maken heeft, gebeurt automatisch. Je krijgt controle en overzicht over het hele proces, bespaart tijd en krijgt een duurzame oplossing waar iedereen baat bij heeft.

Med Visma Addo kan I underskrive dokumenter direkte på mobilen

Houd al je documenten automatisch bij

Met de vele stakeholders en projecten in de energiesector zijn er ook veel documenten die snel getekend moeten worden. Maar welke heb je verzonden, welke zijn teruggestuurd en welke zijn nog niet afgehandeld?

Je kunt hier snel een overzicht van krijgen met Addo Sign. Alle activiteiten worden automatisch bijgehouden, zodat je altijd kunt zien hoe ver de documenten zijn gevorderd. En als er een handtekening ontbreekt, verzendt Addo Sign automatisch een herinnering.

Start vandaag

Verzend de eerste documenten gratis en probeer zelf hoe gemakkelijk het is

Maak je profiel in 2 minuten aan - en verzend je eerste handtekeningverzoek.

Probeer Addo Sign gratis

keyboard_arrow_up