Bespaar tijd en blijf compliant

Addo Size voor boekhouding en belastingen maakt het een stuk eenvoudiger om sneller te voldoen aan de juridische, financiële en fiscale eisen van je klanten. Een alles-in-één software waarmee je documenten kunt uitvoeren, archiveren en digitaal ondertekenen.

Aan de slag Vraag een demo aan Vraag een demo aan

Gestroomlijnde processen voor de ondertekening van contracten

Besteed minder tijd aan administratieve taken

Tijdens een typische werkdag behandelt een auditor een aantal verschillende documenten, van financiële overzichten en volledigheidsverklaringen tot notulen. Wat al deze documenten verbindt, is de noodzaak van een handtekening erop.

Met Addo Sign wordt het veel gemakkelijker om handtekeningen te verzamelen, omdat alles digitaal en automatisch gebeurt.

Met één overzicht van alle documenten en ontvangers krijg je volledig inzicht in het ondertekeningsproces en de status van documenten. En als iemand niet heeft voltooid wat er van hem wordt verwacht, zorgt een automatische herinnering ervoor dat hij op de hoogte is van zijn taak.

"We hebben Addo Sign zo ingesteld dat er automatisch herinneringen worden verzonden als een document niet is ondertekend. Als gevolg hiervan is het aantal lopende zaken verminderd."

- Leif Stolberg-Rohr Nørskov, State authorised auditor, Revision Vadestedet

Lees het volledige verhaal

Krachtige functies voor boekhoudprofessionals

Papierwerk verminderen met formulieren

Verzamel informatie van klanten met onze gebruiksvriendelijke formulieren, invulbaar op elk apparaat.

tablet-touch

Automatiseer routines met sjablonen

Sla veelgebruikte documenten op als sjablonen en deel ze met je teamleden.

common-file-text-sync

Blijf op koers met herinneringsberichten

Vermijd handmatige opvolging. Stel automatische herinneringen in of kies ook voor handmatige herinneringen.

alarm-bell-ring-1

Flexibele handtekeningstromen

Wanneer de jaarrekening moet worden ondertekend door zowel de CEO, de voorzitter van de raad van bestuur, de financieel directeur en de accountant, kan het heen en weer verzenden al snel veel tijd in beslag nemen.

Dat proces wordt vereenvoudigd met Addo Sign. Je kunt een document gemakkelijk aan meerdere tegelijk ter goedkeuring verzenden. Je kunt gemakkelijk een rolgebaseerde workflow creëren en ervoor kiezen om de documenten in een bepaalde volgorde te laten ondertekenen. Zodra het document door één persoon is ondertekend, gaat het automatisch naar de volgende op de lijst. Zo eenvoudig is het om de workflows aan je behoeften aan te passen.

Lage prijs zonder enige verplichting

Addo Sign levert digitaal ondertekenen tegen de laagste prijzen in de markt. Je betaalt alleen voor de handtekeningen en services die je gebruikt. Geen abonnementen of verplichtingen.

Bekijk onze prijzen

Start vandaag

Verzend de eerste documenten gratis en probeer zelf hoe gemakkelijk het is

Maak je profiel in 2 minuten aan - en verzend je eerste handtekeningverzoek.

Probeer Addo Sign gratis

keyboard_arrow_up