Revision Vadestedet

Versnelling en automatisering van het dossierverloop

Revision Vadestedet gebruikt Visma Addo voor een snellere en eenvoudigere afhandeling van dossiers.

Snellere verwerking van dossiers

Revision Vadestedet gebruikt Visma Addo om handtekeningen te verzamelen op de documenten die zij naar hun klanten verzenden. Denk hierbij aan jaarverslagen, bijlagen bij belastingaangiften, aangiften en notulen. Vroeger kon het weken of maanden duren voordat deze documenten terugkwamen, maar met Visma Addo is het hele proces gedigitaliseerd.

Beter overzicht en automatisering

Met Visma Addo heeft Revision Vadestedet een overzicht van de documenten die moeten worden ondertekend, en als er meer mensen zijn die moeten ondertekenen, kunnen we gemakkelijk zien wie eraan moet worden herinnerd om het proces te voltooien. Revision Vadestedet heeft Visma Addo zo ingesteld, dat er automatisch herinneringen worden verzonden als een document niet is ondertekend. Dit heeft ertoe geleid dat het aantal lopende zaken is verminderd en dat deze doorgaans sneller worden afgehandeld dan voorheen.

"Nadat we Visma Addo zijn gaan gebruiken, ervaren we dat de afhandeling van de zaken zowel sneller als eenvoudiger verloopt."

– Leif Stolberg-Rohr Nørskov, State authorised auditor, Revision Vadestedet

Klanttevredenheid stijgt

Een deel van de klanten van Revision Vadestedet geeft nog steeds de voorkeur aan een persoonlijk gesprek waarbij de documenten fysiek worden ondertekend, maar een steeds groter deel van hun klanten ziet de voordelen van digitale handtekeningen van Visma Addo. Door samen te werken met Revision Vadestedet, heeft Visma Addo tegemoet gekomen aan de specifieke behoeften van het bedrijf, gebaseerd op de feedback van zowel hun werknemers als hun klanten, met als doel de ondertekeningservaring te bevorderen en te verbeteren.

Revision Vadested ondervond de volgende verbeteringen:

  • check Verbeterde processen in de ondertekenstroom
  • check Beter overzicht van lopende ondertekeningen
  • check Snellere afhandeling van zaken
  • check Tevreden klanten

Over Revision Vadestedet

Revision Vadestedet is een erkend accountantskantoor uit Næstved, dat al meer dan 80 jaar kwaliteitsdiensten verleent aan het Deense bedrijfsleven. Hun 15 werknemers, die samen goed zijn voor 250 jaar ervaring binnen het accountantsberoep.

Klaar om het uit te proberen?

Aan de slag Vraag een demo aan

keyboard_arrow_up