NORMAL

Digitalisering van het overeenkomstenproces en AVG-naleving

NORMAL gebruikt Addo Sign om hun overeenkomstenprocessen te digitaliseren, het overzicht op het verzonden document te vergroten en te voldoen aan de AVG-regelgeving.

Beter overzicht, grotere winsten

NORMAL heeft meer dan 250 winkels in verschillende landen en is een bedrijf dat vanaf het begin een constante groei heeft gekend. Er was behoefte om de werkprocessen op de HR-afdeling te stroomlijnen en tegelijkertijd de naleving van de AVG te waarborgen. Door te kiezen voor Addo Sign heeft NORMAL zowel de handtekeningprocessen geoptimaliseerd als de AVG nageleefd. 

"Wij hadden grote behoefte aan optimalisatie van onze processen, omdat wij veel contracten ter ondertekening verzenden. Addo Sign werd aanbevolen door een bedrijf dat zijn tekenbehoeften al heeft gedigitaliseerd," zegt Eva Danielsen, HR & Legal Coordinator bij NORMAL.

"Het wordt voor ons gemakkelijker om bij te houden of de contracten zijn geretourneerd, aangezien wij van Addo Sign een melding ontvangen wanneer een transactie afloopt zonder te zijn ondertekend. Het geeft een goed overzicht."

– Eva Danielsen, HR & Legal Coordinator at NORMAL

Snelheid en validiteit in meerdere markten

Met Addo Sign heeft NORMAL zijn processen geoptimaliseerd, die voorheen werden gekenmerkt door lange workflows, waarbij contracten per post of per e-mail heen en weer werden verzonden. Addo Sign zorgt ervoor dat contracten binnen enkele dagen worden teruggestuurd. Tegelijkertijd is het gemakkelijker om informatie zoals rekeninginformatie en strafbladen van hun werknemers te verkrijgen. NORMAL maakt naast de digitale handtekening gebruik van zowel eenvoudige vragen voor de gebruikers als de formulierfunctie in Addo Sign. 

Het feit dat de digitale handtekening in verschillende landen geldig is, was belangrijk voor NORMAL bij de selectie van de oplossing, aangezien zij veel werknemers buiten Denemarken hebben.

Extra voordelen met Addo Sign

Eva Danielsen vertelt verder over de voordelen die zijn behaald door Addo Sign te gebruiken, en vat het als volgt samen: 

  • check Onze processen zijn efficiënter geworden en voldoen beter aan de AVG
  • check We zijn er zeker van dat al onze werknemers de benodigde documenten ontvangen wanneer we ze inhuren, omdat we het allemaal samen met het contract verzenden
  • check We ervaren minder handmatig werk nadat we het proces hebben gedigitaliseerd

Over NORMAL

NORMAL is een winkelketen die volledig normale goederen verkoopt tegen vaste lage prijzen. NORMAL is echter veel meer dan vaste lage prijzen op bekende merken. Hun doel is dat jij als klant een unieke ervaring krijgt telkens wanneer je een van hun winkels bezoekt, en daarom voegen zij - naast hun grote vaste assortiment - voortdurend nieuwe, spannende artikelen toe. NORMAL opende hun eerste winkel in Denemarken in 2013 en heeft nu meer dan 250 winkels in de Scandinavische landen, in Frankrijk en in Nederland.

Klaar om het uit te proberen?

Aan de slag Vraag een demo aan

keyboard_arrow_up