Nordic Solar

Automatisering van het klanttraject met enorme tijdbesparingen

Nordic Solar gebruikt Addo Sign voor het in bulk verzenden van meerdere documenten naar meerdere gebruikers en verkort de doorlooptijd met 75%.

Snellere reactietijd en tijdwinst

Nordic Solar, een leider op het gebied van investeringen in zonnecellen, heeft zijn workflow geoptimaliseerd door bulkverzending te digitaliseren. Met Addo Sign zijn zij beter in staat hun klanten te bedienen, transacties sneller te laten verlopen en enorme tijd- en geldbesparingen te realiseren.

"75% handwerk bespaard. De time-to-market is verbeterd en onze klanten zijn tijdig bediend."

– Anders Søgaard-Jensen, Sales Director, Nordic Solar

Snellere zakelijke transacties met digitale handtekening

Bij grotere transacties zijn veel klanten betrokken en als wij manueel massale uitzendingen zouden moeten doen, zou dat veel te lang duren. Vóór de integratie met Addo Sign en Omnidocs, kostte het ons gemakkelijk twee dagen voltijds werk om een massale uitzending te doen. Vandaag zijn we al lang voor de lunch klaar. Met de oplossing kunnen we veel sneller reageren en eigenlijk veel tijd besparen. 

Met onze huidige bedrijfsopzet zullen wij niet zonder digitale handtekening kunnen. Wanneer wij een zogenaamde Capital Call doen; waarbij wij geld van klanten opnemen, moet het hele papierwerk binnen maximaal 2 weken plaatsvinden. Als we op de post moesten wachten, zou het helemaal niet mogelijk zijn. Daarom zijn we sterk afhankelijk van een oplossing als Addo Sign.

De ondertekeningsprocessen verlopen veilig en automatisch

Zodra het document is verzonden, gebeurt het allemaal automatisch. De ontvanger ontvangt een sms of e-mail en krijgt zo toegang om het document te lezen en te ondertekenen. Als er meerdere ondertekenaars zijn, wordt het document automatisch naar iedereen verzonden, en belandt het uiteindelijk veilig bij de afzender.

Klanten kunnen eenvoudig formulieren invullen in Omnidocs

Wij gebruiken Omnidocs om al onze formulieren op te stellen, die de klant moet invullen afhankelijk van de investering die de klant wil doen. Het maakt allemaal deel uit van een eengemaakt proces, en Addo Sign en Omnidocs werken uitstekend in interactie met elkaar.

www.omnidocs.com

Over Nordic Solar

Nordic Solar is opgericht in 2010 en investeert sinds de oprichting in duurzame zonne-energie, gecombineerd met een aantrekkelijk rendement voor de aandeelhouders. De missie van Nordic Solar is het creëren van een aandeel met een kleine coupure, zodat in de toekomst veel meer mensen de kans krijgen aandelen te kopen en hun geld in zonne-energie te investeren.

Klaar om het uit te proberen?

Aan de slag Vraag een demo aan

keyboard_arrow_up