NCC

Verbetering van het aanwervingsproces en vermindering van handmatige taken

NCC gebruikt Visma Addo om het aanwervingsproces te optimaliseren en hun HR-afdeling te digitaliseren.

Een geoptimaliseerd aanwervingsproces

Hier bij NCC is Visma een van onze leveranciers, en daarom hebben we onlangs ook gekozen voor het gebruik van digitale handtekeningen van Visma Addo op onze HR-afdeling.

Het ondertekeningsproces - gedigitaliseerd en efficiënter

Vroeger, toen NCC nieuwe werknemers moest aanwerven, verliep het proces op basis van gewone briefpost. Het contract werd eerst per interne post naar de manager verzonden, die het zou ondertekenen en terugsturen naar HR. Het contract werd dan per post naar de nieuwe werknemer verzonden, die het ondertekende en terugstuurde naar HR.

Dit hele proces is veel efficiënter geworden doordat het nu gedigitaliseerd is. Vroeger kon NCC gemakkelijk minimaal 14 dagen wachten tot het contract werd teruggestuurd. De situatie is nu heel anders, aangezien het hele proces is teruggebracht tot anderhalf uur. De optimalisering van het aanwervingsproces is van groot nut geweest voor zowel de nieuwe werknemers als de HR-medewerkers van NCC.

"Een collega was extatisch toen ze Visma Addo voor het eerst gebruikte, want ze had het contract van beide partijen binnen een paar uur teruggekregen. Dat hadden we nog nooit geprobeerd."

– Carina Salmon, Business Solution Specialist, NCC

Verminderde administratieve werklast

Met de digitale handtekeningen van Visma Addo hoeft NCC niet langer tijd te besteden aan bijvoorbeeld het afdrukken van de contracten of ze na terugkomst opnieuw in te scannen. Wanneer NCC een ondertekend contract van een nieuwe werknemer ontvangt, hebben zij dat direct in het systeem, wat de administratieve werklast vermindert. Naast een vermindering van de administratieve werkdruk, is NCC ook verheugd dat het geld kan besparen op papier en verzendkosten.

“Met Visma Addo zijn we, naast een vermindering van de administratieve werkdruk, ook verheugd dat we geld kunnen besparen op papier en verzendkosten.”

– Carina Salmon, Business Solution Specialist, NCC

Visma Addo wordt goed ontvangen door de werknemers van NCC

Visma Addo has been well received at NCC. There has been an overwhelming positive response from their employees after testing the solution and experiencing how effective Visma Addo is.

  • check NCC ervaart minder wachttijd en een sneller aanwervingsproces
  • check NCC bespaart geld op papier- en verzendkosten
  • check Verminderde administratieve werklast
  • check NCC heeft een positieve reactie van werknemers ervaren

Over NCC

NCC is een van de grootste Noord-Europese ondernemingen op het gebied van de bouw, de vastgoedontwikkeling en de infrastructuur, met een omzet van 41,6 miljard DKK en 14.500 werknemers. Het NCC aandeel is genoteerd aan de NASDAQ Stockholm.

NCC in Denemarken bestaat uit de bedrijfsonderdelen NCC Building, NCC Property Development, NCC Industry en NCC Infrastructure.

Klaar om het uit te proberen?

Aan de slag Vraag een demo aan

keyboard_arrow_up