Liisabike

Verbetering van de klantervaring voor een veiligere, vlottere en snellere afhandeling

Liisabika gebruikt Visma Addo om contracten digitaal te ondertekenen en verificatie te identificeren.

Meer vertrouwen in het ondertekeningsproces

Het bedrijf Liisabike verkoopt al vele jaren Christiania fietsen. Toen ze de fietsen begonnen te leasen, hadden ze een efficiënter systeem nodig waar klanten een contract konden ondertekenen en konden verifiëren wie ze waren. 

Vroeger verliep het hele proces manueel, waarbij het contract per e-mail naar de klant werd verzonden en vervolgens werd afgedrukt en ondertekend in de winkel wanneer de klant zijn fiets ophaalde. Het proces was omslachtig en men had het gevoel dat als iemand Liisabike wilde oplichten, het vrij gemakkelijk zou zijn om dat te doen. 

Met Visma Addo is het hele ondertekeningsproces nu digitaal. Aangezien klanten zich met NemID verifiëren, voelt Liisabike zich minder blootgesteld aan fraude en tegelijk biedt de oplossing hen een veiliger behandeling van de contracten van klanten.

"Met Visma Addo behandelen we de contracten van klanten veilig en optimaliseren we tegelijkertijd onze administratieve processen."

– Risenga Manghezi, CEO, Liisabike

Geloofwaardigheid en gebruiksgemak

Zowel klanten als werknemers hebben de digitale handtekening van Visma Addo verwelkomd. Klanten vinden het heel natuurlijk om digitaal te ondertekenen en ervaren tegelijkertijd dat het proces soepeler is verlopen. 

Wij zien de digitale handtekening van Visma Addo als een geloofwaardig product dat gemakkelijk te gebruiken is. Het geeft ons bedrijf een soort geloofwaardigheid en een bescherming tegen fraude. Op een schaal van 1 tot 10 zouden wij het product een 8 tot 9 geven, aangezien wij zeer tevreden zijn en er geen problemen mee hebben gehad, aldus Risenga Manghezi. 

  • check Grotere bescherming tegen fraude
  • check Meer vertrouwen in de afhandeling van contracten 
  • check Tevreden klanten en werknemers
  • check Een vlot proces 
  • check Optimalisering van administratieve taken

Over Liisabike

Liisabike is opgericht in het jaar 2016 en biedt risicovrije abonnementen op bakfietsen van hoge kwaliteit voor stedelijke gezinnen. Leuk en gemakkelijk.

Klaar om het uit te proberen?

Aan de slag Vraag een demo aan

keyboard_arrow_up