Lederne

Op papier gebaseerde processen digitaliseren

De ledenorganisatie van LEDERNE gebruikt Addo Sign om de gebruikerservaring van hun leden te vereenvoudigen en hun duurzaamheidsdoelstellingen te versnellen

Meer waarde voor werknemers en klanten

Lederne had al kennis gemaakt met digitale handtekeningen. Ze hadden gewoon niet de juiste leverancier gevonden, maar toen ze eenmaal in contact kwamen met Addo Sign, duurde het niet lang meer van de eerste ontmoeting tot de implementatie in de hele organisatie van Lederne.

"Onze leden hebben niet altijd de beschikking over een printer, dus de digitale handtekening heeft voor iedereen een enorm verschil gemaakt."

– Susanne Harstad, Legal Contract Manager, Ledernes Hovedorganisation

Focus op digitalisering

Susanne Harstad, Legal Contract Manager bij Ledernes Hovedorganisation nam het voortouw bij het digitaliseren van de processen.

"Voordat ik ongeveer 1,5 jaar geleden bij Lederne begon te werken, hadden we niets dat op een oplossing voor digitale handtekeningen leek. Ik ben begonnen met de implementatie van een contractbeheersysteem waarbij het gedeelte inzake de e-handtekening een beetje te inflexibel was. De eigenlijke integratie met het contractbeheersysteem was echt mooi, maar de digitale oplossing voldeed niet aan onze behoeften, dus het werd zeer gewaardeerd dat Visma met een aanbod op de proppen kwam."

Addo Sign werd bij toeval bij ons geïntroduceerd toen de Leaders' Main Organization samen met Kapacity, een bedrijf van Visma, naar hun MDM-systemen keek. Het was een perfecte match. 

6 voordelen van Addo Sign die Susanne Harstad wil benadrukken:

  • check Echt goede klantenservice en onboardingproces
  • check Traceren van het handtekeningproces 
  • check Digitalisering van handmatige verwerking
  • check Duurzaam product 
  • check Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem
  • check Toegankelijke en goede ondersteuning

De ondertekeningsprocessen verlopen veilig en automatisch

Zodra het document is verzonden, gebeurt het allemaal automatisch. De ontvanger ontvangt een sms of e-mail en krijgt zo toegang om het document te lezen en te ondertekenen. Als er meerdere ondertekenaars zijn, wordt het document automatisch naar iedereen verzonden, en belandt het uiteindelijk veilig bij de afzender

Duurzaamheid op de agenda

Addo Sign past goed bij de waarden van de Leaders' Main Organization. Vooral duurzaamheid staat hoog op de agenda van de organisatie en daar past Addo Sign perfect in, zegt Susanne Harstad. 

"Het is een zeer duurzaam product dat ons helpt een aantal interne doelstellingen te bereiken, dus we hebben er veel nadruk op gelegd, met betrekking tot de verspreiding ervan intern, in de organisatie. We besparen veel tijd, verminderen de CO2 voor het afdrukken, besparen papier en verminderen zo de hoeveelheid afval, en daar zijn we grote fans van."

Over Lederne

De Leaders' Main Organization is een belangenorganisatie en een werkloosheidsverzekeringsfonds voor managers en andere vertrouwde werknemers. Zij vertegenwoordigen meer dan 115.000 leden, en zijn als enige beroepsorganisatie in Denemarken gespecialiseerd in leiders en management. Zij hebben dagelijks te maken met de nuances van de leiderschapsrol, nieuwe managementdilemma's en de ontwikkeling van de samenleving.

Klaar om het uit te proberen?

Aan de slag Vraag een demo aan

keyboard_arrow_up