Innomate

Vereenvoudiging van het ondertekeningsproces en verbetering van de beveiliging van persoonlijke gegevens

Innomate gebruikt Addo Sign om het overeenkomstenproces te verkorten en gevoelige persoonlijke gegevens te beveiligen.

Wederzijds voordelige ontwikkelingssamenwerking

Toen Innomate koos voor een samenwerking met Addo Sign, was het voor hen van cruciaal belang dat ze een oplossing kregen die geïntegreerd kon worden in hun eigen HR-oplossing. Innomate is zeer tevreden over Addo Sign en vindt de oplossing gemakkelijk om mee te werken. 

Toen de integratie was voltooid, liep Innomate tegen een aantal beperkingen aan die Addo Sign goed heeft opgepikt en opgelost. Om die reden beschouwde het management van Innomate de samenwerking tussen beide ondernemingen als wederzijds voordelig.

"Met de digitale handtekeningen van Addo Sign helpen we onze klanten hun workflows te vereenvoudigen en gevoelige persoonlijke gegevens te beveiligen."

– Karsten Jørgensen, CEO, Innomate

Addo Sign integreren met Innomate HR

Innomate is een softwarebedrijf dat cloudgebaseerde HR-oplossingen levert. Als onderdeel van Innomates oplossing bieden zij Addo Sign aan als digitale ondertekeningsmethode. Men kan dus stellen dat Innomate Addo Sign als een dienst aanbiedt aan hun klanten, via hun eigen oplossing INNOMATE HR. Bovendien gebruiken zij de digitale handtekeningen van Addo Sign intern in het bedrijf, zowel bij het sluiten van overeenkomsten met klanten als natuurlijk ook in verband met personeelsdocumenten. 

Voordat de digitale handtekeningen van Addo Sign werden geïmplementeerd, was het sluiten van overeenkomsten met andere partijen een moeilijk proces. Het ondertekeningsproces was tijdrovend en het was moeilijk om bij te houden waar een document zich in het proces bevond. 

Met Addo Sign heeft Innomate nu een single-string oplossing waarbij je de documenten van begin tot eind kunt volgen. Bovendien voorkomen ze dat er documenten met gevoelige gegevens rondzwerven, omdat alles gedigitaliseerd en beschermd is - zowel tijdens het ondertekeningsproces als in hun andere systemen. 

  • check Een vereenvoudigd en veiliger ondertekeningsproces
  • check Minder administratief werk
  • check Mogelijkheid tot integratie en ontwikkelingssamenwerking 
  • check Een gemakkelijke en intuïtieve oplossing

Over Innomate

Met een sterke combinatie van competenties binnen HR en softwareontwikkeling levert Innomate A/S HR-oplossingen die bedrijven helpen hun HR-processen te optimaliseren en te professionaliseren op compleet nieuwe manieren.

Klaar om het uit te proberen?

Aan de slag Vraag een demo aan

keyboard_arrow_up