Coor

Verbetering van de aanwervingservaring en kostenreductie

De HR-afdeling van COOR gebruikt Visma Addo voor het uitgeven van arbeidsovereenkomsten. De doorlooptijd van contracten is aanzienlijk verkort, met een extra verlaging van de kosten en de complexiteit

We hebben de wachttijd verkort en besparen op verzendkosten

Op de HR-afdeling van COOR gebruiken we Visma Addo voor het verzenden van arbeidsovereenkomsten. We hoeven niet langer te wachten om een arbeidsovereenkomst terug te krijgen. Voordat we naar Visma Addo in COOR verhuisden, verzonden we arbeidsovereenkomsten per gewone post. Helaas was het proces nogal traag en erg duur. Wij zijn blij dat wij nu zowel op de wachttijd als op de verzendkosten kunnen besparen.

"Visma Addo vereenvoudigt het gehele werkproces van onze HR-afdeling. Het is veel overzichtelijker om uit te zoeken wat we wel en wat we niet hebben verzonden."

– Anja Dam-Nielsen, HR Assistent, COOR

Visma Addo geeft ons een beter overzicht

Visma Addo heeft ons een uitzonderlijk overzicht gegeven. Voordat we Visma Addo gingen gebruiken, hadden we moeite om een overzicht te krijgen van wat er terugkwam wanneer we intern binnen COOR contracten en vergoedingen verstrekten. Er werden vaak contracten verzonden, waarvoor geen handtekening werd ontvangen. Opvolgen is ongelooflijk eenvoudig geworden, nu alles digitaal gebeurt.

Dingen gaan nu zoveel gemakkelijker en sneller, en we krijgen daadwerkelijk antwoorden terug als we contracten voor digitale ondertekening uitgeven. Visma Addo vereenvoudigt en maakt onze werkdag gemakkelijker.

  • check We hebben een beter overzicht van uitgegeven contracten
  • check Ons dagelijks leven is zoveel gemakkelijker geworden
  • check We hebben de wachttijd verkort en besparen op verzendkosten

Over COOR

COOR is een toonaangevende leverancier van facilitaire dienstverlening in Scandinavië. In Denemarken verleent COOR dagelijks diensten aan meer dan 30.000 dienstgebruikers, op meer dan 300 adressen. Met meer dan 6.300 werknemers is COOR voornamelijk actief in Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland.

Klaar om het uit te proberen?

Aan de slag Vraag een demo aan

keyboard_arrow_up