Esbjerg Municipality

De cyclus van afdrukken, ondertekenen en scannen volledig afschaffen en de ervaring van de burgers verbeteren

De gemeente Esbjerg gebruikt Addo Sign om het ondertekeningsproces voor haar burgers te verkorten en de langdurige processen voor het verwerken van contacten en gegevensverwerkingsovereenkomsten te verminderen.

Gemeente Esbjerg bespaart administratietijd

In de gemeente Esbjerg ondervonden zij veel langdurige processen voor de verwerking van contracten en overeenkomsten inzake gegevensverwerking. Dit betekende dat er mensen in de organisatie waren die een oplossing voor digitale handtekeningen eisten die hun workflows zou vereenvoudigen. Na marktonderzoek koos de gemeente Esbjergs voor Addo Sign. 

"Het is veel professioneler om documenten ter ondertekening via Addo Sign te verzenden, dan dat de burger ze moet afdrukken, ondertekenen en scannen. Het is een heel lang proces voor de burger - en dus ook voor ons," zegt Lene Aggerholm, digitaliseringsadviseur bij de gemeente Esbjerg

"Het is veel professioneler om documenten ter ondertekening via Addo Sign te verzenden, dan dat de burger ze moet afdrukken, ondertekenen en scannen. Het is een heel lang proces voor de burger - en dus ook voor ons."

– Lene Aggerholm, Digitization Consultant, Esbjerg Municipality

Addo Sign wordt door de hele organisatie gebruikt

Met 45 gebruikers van Addo Sign worden digitale handtekeningen gebruikt in veel verschillende afdelingen binnen de organisatie. Hoewel de gemeente Esbjerg het gebruik van Addo Sign intern niet op de markt heeft gebracht, is het snel verspreid geraakt over de hele organisatie. 

Voor de gemeente Esbjerg heeft Addo Sign lange administratieve processen verholpen en het voor burgers gemakkelijker en sneller gemaakt om documenten te ondertekenen. De gemeente Esbjerg kan met name wijzen op:

  • check Gebruiksvriendelijkheid
  • check Efficiëntie
  • check Tijdsbesparing
  • check Aantrekkelijk prijsmodel

"De gemeente Esbjerg is een organisatie waar de taken nogal uiteenlopen en ook de noodzaak om handtekeningen te verzamelen varieert. Dit betekent dat bijna al onze afdelingen, van Techniek en Milieu, Kinderopvang en Cultuur tot Gezondheid en Zorg, gebruik maken van Addo Sign en in recordtijd handtekeningen verzamelen."

– Lene Aggerholm, Digitization Consultant, Esbjerg Municipality

Over de gemeente Esbjerg

De gemeente Esbjerg heeft meer dan 10.500 werknemers, verspreid over 300 zeer verschillende werkplekken, en de combinatie van de vele verschillende beroepsgroepen zorgt voor een geheel eigen dynamiek. De gemeente Esbjerg is een boeiende organisatie met een focus op ontwikkeling en veiligheid. De gemeente Esbjerg is de vijfde grootste gemeente van Denemarken en het gebied maakt een snelle ontwikkeling door, die vooral te danken is aan haar positie in de energiesector.

Klaar om het uit te proberen?

Aan de slag Vraag een demo aan

keyboard_arrow_up