Avinor

Een sneller, groener en effectiever
overeenkomstenproces

Avinor gebruikt Addo Sign om het ondertekeningsproces
te stroomlijnen en tijd te besparen.

Het ondertekeningsproces stroomlijnen

Het fysiek verkrijgen van een ondertekend document is zeer veeleisend voor de meeste bedrijven. Om die reden was het voor Avinor een zeer belangrijke factor om het ondertekeningsproces te stroomlijnen.

Het ondertekeningsproces is nu zowel sneller als veel gemakkelijker. Ze hoeven niet langer te wachten tot de klant de documenten heeft afgedrukt, ondertekend en gescand. De ondertekende overeenkomst is nu slechts een muisklik verwijderd.

"Met Addo Sign hebben we te maken met een stroomlijning van verschillende ondertekeningsprocessen, die voorheen veel tijd en administratie vergden."

– Yvonne Rydningen Head of Group Purchasing, Construction and Airport Operations at Avinor

Snel aan de slag met Addo Sign

Een van de voordelen van Addo Sign is dat het zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te begrijpen is voor alle werknemers in het bedrijf. Dit was een voordeel dat Avinor zeer op prijs stelde.

Volgens Avinor is het voordeel van het gebruik van Addo Sign:

  • check Optimalisatie van administratieve taken
  • check Snellere processen
  • check Milieuvriendelijk
  • check Tevreden klanten en werknemers

"Het systeem is makkelijk om mee aan de slag te gaan en vereist weinig opleiding. Addo Sign is een zeer intuïtieve tool, en is een van de grootste verwezenlijkingen op inkoopgebied in vele jaren."

– Yvonne Rydningen, Head of Group Purchasing, Construction and Airport Operations at Avinor

Over Avinor

Avinor Group heeft twee hoofdactiviteiten: de exploitatie van een nationaal netwerk van luchthavens en de Nationale Luchtvaartnavigatiedienst voor de civiele en militaire luchtvaart. Avinor is verantwoordelijk voor 44 staatsluchthavens en de luchtveiligheidsdienst voor de civiele en militaire luchtvaart in Noorwegen. Dit netwerk bindt Noorwegen samen - en Noorwegen samen met de wereld. Ongeveer 3.000 werknemers zijn verantwoordelijk voor het plannen, uitbreiden en exploiteren van een gecombineerd luchthaven- en vluchtbeveiligingssysteem.

Klaar om het uit te proberen?

Aan de slag Vraag een demo aan

keyboard_arrow_up