Onderteken en verzend documenten eenvoudig vanuit je favoriete apps

Bekijk onze integraties met populaire zakelijke en productiviteitsapps. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over hoe we kunnen integreren in jouw bedrijfssystemen.

Neem contact op met onze dient verkoop

HR-oplossingen

2people

Eenvoudig, compleet en gebruiksvriendelijk HR-systeem voor al je HR-taken. Met 2people haal je een allesomvattende HR-oplossing in huis die inzetbaar is voor al je HR-taken.

DXC Staff Planning

DXC Personeelsplanning is een online oplossing die het gemakkelijk maakt om diensten te plannen, tijd te registreren, de salarisverwerking te automatiseren en een volledig overzicht te bieden aan de gebruikers.

Evity

Evity helpt u uw HR-processen te verbeteren. Een tool die HR-uitdagingen oplost en managers helpt hun medewerkers op een gemakkelijke manier te ontwikkelen.

Visma Agda PS

Agda PS regelt de salarisadministratie en HR op dezelfde plek. Perfect voor bedrijven die niet alleen een salarissysteem nodig hebben, maar ook flexibel willen zorgen voor hun medewerkers.

CRM en verkoop

Briva

Briva CRM maakt het u gemakkelijk om klantgegevens, activiteitenlogboek en verkoopproces te beheren.

Sikker Handel

Wilt u iets verkopen of kopen en wilt u als verkoper of koper de regie in handen hebben, maak dan gebruik van de service van Sikker Handel.

Huisvestings- en makelaardijoplossingen

Boligflow

Boligflow is een alles-in-één oplossing voor vastgoedbeheer die helpt om uw taken en processen te automatiseren en efficiënter te maken.

eindom

eindom is software voor vastgoedbeheer die het leven van verhuurders, vastgoedbeheerders, vastgoedbeleggers, vermogensbeheerders, accountants en advocaten gemakkelijker maakt.

Fenistra

Fenistra is leverancier van diensten en systemen aan bedrijven die onroerend goed bezitten, exploiteren of beheren. Een systeem met ongeëvenaarde functionaliteit voor efficiënt beheer van vastgoedwaarden.

Flexya

Bolig- og Hvervssystem wordt dagelijks gebruikt in meer dan 150 makelaarskantoren. Flexya is een eenvoudige en effectieve alles-in-één oplossing voor uw bedrijf.

Tryggbudgivning

TryggBudgivning.no is een veilige en eenvoudige website voor elektronisch bieden. Met BankID kan de makelaar de bieder identificeren en worden biedingen en biedingen elektronisch ingediend.

Webmegler

Webmegler is een van de meest verspreide webgebaseerde systeemoplossingen voor de vastgoedsector in Noorwegen. Webmegler zorgt voor efficiënte werkprocessen in alle fasen van een vastgoedopdracht.

Webtemp

Webtemp is een compleet fag-systeem dat bedoeld is om persoonlijk gebruik te maken en opnieuw op te starten. Webtemp is lavet for all virksomheder med behov and ønsker to overblik over medarbejdere, timer en kunder.

Verkoopverwerking en documentbeheer

Dealstack

Dealstack ontwikkelt workflows die ruimte creëren voor private equity professionals om effectiever samen te werken. Het doel is om een ​​einde te maken aan verouderde praktijken op het gebied van contractbeheer.

Economie

Visma Dinero

Dinero is een gratis boekhoudprogramma voor ondernemers en kleine bedrijven. Maak en verstuur elektronische facturen, boek uw aankoopdocumenten en maak uw btw-account aan via uw browser.

keyboard_arrow_up