Onderteken en verzend documenten eenvoudig vanuit je favoriete apps

Bekijk onze integraties met populaire zakelijke en productiviteitsapps. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over hoe we kunnen integreren in jouw bedrijfssystemen.

Neem contact op met onze dient verkoop

Tamigo

Een cloudoplossing die planning, verzuimbeheer, prestatiebeheer, personeelsgesprekken, HR, financiën en prognoses combineert.

BRIVA

BIRVA CRM maakt het gemakkelijk voor jou om klantgegevens, activiteitenlogboek en verkoopproces te beheren.

INNOMATE

INNOMATE HR is een HR-systeem met een hoge mate van maatwerk en automatiseringsmogelijkheden. De arbeidsovereenkomsten worden ondertekend met Visma Addo.

Emply

Het HR-systeem van Employ verwerkt de HR-administratie, aanwervings- en onboardingprocessen via één uniform en flexibel platform. De arbeidsovereenkomsten worden ondertekend met Visma Addo.

webCRM

Verzend digitaal ondertekende documenten naar klanten en prospects, rechtstreeks vanuit webCRM.

WorkPoint

Ontvang digitaal handtekeningen met Visma Addo en sla de contractinfo samen met alle andere informatie op in WorkPoint.

COMAsystem

Maak het afhandelen en beheren van allerlei soorten contracten eenvoudig en ongecompliceerd.

EasyCruit

Aanwervingssysteem met veel geautomatiseerde processen. Het systeem houdt kandidaten in kandidatenbestanden bij en heeft Visma Addo geïntegreerd voor ondertekening.

Visma e-conomic

Verzend documenten voor digitale ondertekening vanuit e-conomic met een enkele muisklik.

Visma HR

HR-systeem met directe integratie met Visma Payroll. Het systeem houdt de gegevens bij van je werknemers, uitgedeeld materiaal, documenten, enz.

Visma HR-plus

HR-plus is een flexibel payroll systeem dat, met een hoge graad van automatisering, kwaliteit en efficiëntie verzekert in het payroll proces voor de grootste en meest complexe bedrijven.

Visma Personec P

Personec P is een volledig geïntegreerde oplossing voor de publieke sector. HR, loonadministratie en personeel dat de administratie automatiseert en werknemers en managers voorziet van mobiele interfaces.

Visma TendSign

Veel openbare bedrijven in Zweden gebruiken TendSign voor de verwerking van dossiers. Documenten kunnen met Visma Addo vanuit de oplossing zelf naar de burgers worden verzonden.

My Visma

Oplossing ter ondersteuning van de HR-processen van het bedrijf, zoals werving en ontwikkeling/welzijn van werknemers.

Visma Case

Een online elektronisch dossier- en archiefsysteem dat gemakkelijk te gebruiken en uit te breiden is, en in een nieuwe, lage prijsklasse.

Sikker Handel

Als je iets verkoopt of koopt, en je wilt de situatie voor jou als verkoper of koper zelf in de hand hebben, maak dan gebruik van de service van Sikker Handel.

MindKey

Een geïntegreerd HR-systeem dat personeelsgegevens organiseert en alle HR-processen automatiseert, van aanwerving tot ontslag.

Legis 365

Eenvoudig en intuïtief systeem voor advocaten. Legis 365 maakt het voor kleine en middelgrote advocatenkantoren gemakkelijk om zaken te behandelen.

Flexya

Het Housing and Business System wordt dagelijks gebruikt in meer dan 150 makelaarskantoren. Flexya is een eenvoudige en effectieve alles-in-één oplossing voor je bedrijf.

e-Boks

Met Visma Addo kunnen documenten rechtstreeks naar de e-Boks account worden verzonden van de personen die moeten ondertekenen. Je kunt de ondertekende documenten ook opslaan in de e-Boks.

2People

Eenvoudig, compleet en gebruiksvriendelijk HR-systeem voor al je HR-taken. Met 2People haal je een complete HR-oplossing in huis die voor al je HR-taken ingezet kan worden.

Axpoint

Axpoint SmartOffice voor Outlook is de ultieme tool voor het verhogen van de productiviteit tussen Outlook en Office 365.

CUBES

Dit modulaire HR-systeem geeft onder meer een overzicht van HR-gegevens en intelligente organigrammen. Documenten worden ondertekend met Visma Addo.

Elvium

Maak aanwerving gebruiksvriendelijker door handtekeningen en informatie te verzamelen via een beveiligde verbinding.

keyboard_arrow_up