Verzamel snel, gemakkelijk en veilig digitale handtekeningen

Een krachtige oplossing voor digitaal ondertekenen waarmee je moeiteloos zakelijke documenten van je bedrijf kunt verzenden, goedkeuren en beheren. Zeg maar dag tegen de papieren jungle.

Probeer het gratis Vraag een demo aan

Vertrouwd door 4.000+ betalende klanten

Bilde av applikasjonen

Eenvoudig ondertekenen van digitale documenten

Maak met een paar muisklikken je verzoek om ondertekening en verzend documenten ter ondertekening. Voeg een kort bericht toe aan de ontvanger en verzend het allemaal in een paar minuten.

Ikon

Start workflows met een paar muisklikken

Pas je handtekening- en goedkeuringsstromen aan en verzend documenten naar een of meer ondertekenaars. Selecteer eenvoudig de volgorde van je workflows, de notificatiemethode en het type handtekeningen.

Ikon

Laat je contract 4x sneller ondertekenen

Zodra het document is verzonden, ontvangt de ondertekenaar hiervan een melding per e-mail of sms. 80% van alle contracten worden op dezelfde dag ondertekend, waardoor de ondertekeningstijd tot minuten wordt teruggebracht.

Ikon

TEKEN CONTRACTEN - DIGITAAL

Verzamel handtekeningen - eenvoudig en digitaal

Upload en verzend je document snel. De ondertekenaar ontvangt het onmiddellijk en ondertekent het op het scherm* of met zijn nationale eID, terwijl het document automatisch wordt opgeslagen. Zo eenvoudig is het om handtekeningen te verzamelen met Addo Sign. Maak een eind aan de cyclus van afdrukken, ondertekenen, scannen en heen en weer mailen, en maak tijd vrij voor andere, zinvollere taken en halveer de doorlooptijd.

Bilde av applikasjonen

ONTWORPEN VOOR TEAMS

Makkelijk om mee te beginnen, makkelijker om mee te verzenden

Met de intuïtieve oplossing van Addo Sign kan iedereen documenten aanmaken en verzenden voor digitaal ondertekenen. Maak een account aan, upload een document, en verzend het naar de ondertekenaar in enkele minuten. In tegenstelling tot de handgeschreven handtekening kan een digitale handtekening niet worden vervalst en is het een veel veiliger optie. Addo Sign is een gestroomlijnde oplossing voor ondertekening, ontworpen voor bedrijven van elke grootte - van kleine teams die hun productiviteit willen verhogen tot grote bedrijven die hun op papier gebaseerde processen willen optimaliseren.

Probeer het gratis

Bilde av applikasjonen

Onbeperkt aantal gebruikers

Eenvoudig rechtenbeheer en onbeperkt aantal gebruikers. Maak eenvoudig meerdere gebruikers aan onder één bedrijfsaccount, zonder extra kosten.

Microsoft Office

Verzend handtekeningverzoeken rechtstreeks vanuit Microsoft Word via de plug-in van Addo Sign. Je kunt ook kant en klare pdf's rechtstreeks in de oplossing uploaden.

Bescherm gevoelige gegevens

Addo Sign regelt het gebruik en de opslag van persoonlijke gegevens van EU-burgers. Voldoet aan eIDAS, ISAE 3000, ISAE 3402 en ISO 27001.

GEMAKKELIJK VOOR JE KLANTEN

3 muisklikken tussen jou en de ondertekenaar

Je klanten kunnen het document op elk apparaat ondertekenen. Dat kan een pc, tablet of telefoon zijn en er is geen Addo Sign-account voor nodig. Er zijn slechts drie muisklikken nodig om een verzoek om een elektronische handtekening te verzenden. De ondertekenaar ontvangt een link via e-mail, klikt erop om het document te bekijken en ondertekent het ofwel op het scherm of met zijn nationale eID. Onmiddellijk daarna ontvang je het document en de ondertekenaar ontvangt een kopie.

Probeer het gratis

Uttalelser om Visma Addo fra våre kunder

SECTOREN EN AFDELINGEN

Digitaal ondertekenen voor alle sectoren

Addo Sign is er voor iedereen, ongeacht de sector of afdeling waarin je werkt - particulier of openbaar. Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van sectoren die hun voordeel doen met Addo Sign. Als je je sector niet ziet, maak je geen zorgen, je kunt Addo Sign nog steeds gebruiken en profiteren van alle voordelen.

Juridisch
Human Resources
Boekhouding en belasting
Vastgoedbeheer
Verkoop
Overheid
Financiële diensten
Energie en nutsvoorzieningen
Bouw
Bankieren
Detailhandel
Opleiding
Schuldvordering

 

Dame på sykkel mottar dokument

TOP BEVEILIGING

Addo Sign levert het hoogste niveau van beveiliging

Addo Sign is ontwikkeld volgens de hoogste veiligheidsnormen en in overeenstemming met de eisen van de privacyverordening en andere wetgeving inzake privacy. Evenzo hebben wij volledig zorg gedragen voor de beveiliging van gegevens, en wordt geen gevoelige persoonlijke informatie in onversleutelde tekst overgedragen. Alle transacties en acties worden geregistreerd en gedocumenteerd.

Wij updaten Addo Sign regelmatig, zodat je er zeker van kunt zijn dat je te allen tijde aan alle wettelijke en technische eisen voldoet - zelfs als er intussen nieuwe regels worden ingevoerd.

Probeer het gratis

"Een collega was superenthousiast toen ze Addo Sign voor het eerst gebruikte, omdat ze binnen een paar uur van beide partijen een contract terugkreeg. Dat hadden we nog nooit geprobeerd."

Carina Salmon
Business Solution Specialist, NCC

VERZAMEL GEMAKKELIJK INFORMATIE

Gebruiksvriendelijke formulieren voor alle doeleinden

Het is nu gemakkelijker dan ooit om informatie te verzamelen van werknemers, leveranciers, leidinggevenden en werkzoekenden. In Addo Sign kun je je documenten invulbaar maken en sneller dan ooit informatie verkrijgen van werknemers en klanten. Als je informatie wilt verzamelen, voeg je gewoon tekst, datum of aankruisvakjes toe.

Probeer het gratis

Bilde som viser hvordan du fyller ut skjemaer

Scandinavische en Europese normen voor digitale identificatie

Waarom kiezen voor Addo Sign?

Als lagere administratiekosten en een eenvoudigere werkdag iets betekenen

Het verzenden van een contract ter ondertekening gaat gepaard met een aantal taken - zoals stations op een reis van A naar B. Addo Sign beperkt het aantal stations tot een minimum en verkort de reis. Het bespaart je tijd en verlaagt de administratiekosten.

Wanneer het belangrijk is om het bedrijf te beschermen en een superieure kwaliteit van bewijs te hebben

Natuurlijk willen wij nooit overeenkomsten voor de rechter hoeven te brengen, maar als dat toch het geval is, hebben wij liever een duidelijke bewijslast. Een met Addo Sign ondertekende overeenkomst is juridisch bindend en in overeenstemming met de regels, en alle handelingen in het kader van het ondertekeningsproces worden samen met de overeenkomst opgeslagen en kunnen aan het gerechtelijk systeem worden voorgelegd.

Wanneer het de sleutel is tot een eersteklas gebruikerservaring voor mijn klanten en mijzelf

Digitaal ondertekenen en documentbeheer online, altijd en overal. Maak klanten, partners en werknemers blij met een eersteklas ondertekenervaring. Onze klantenondersteuning spreekt jouw taal en maakt het je gemakkelijk om aan de slag te gaan.

Wanneer het belangrijk is het gebruik van papier te verminderen en actief bij te dragen aan de groene overgang

Het is niet nodig om documenten af te drukken, te ondertekenen en te scannen. Dat is niet goed voor het milieu en ook niet voor de portemonnee. Addo Sign creëert een naadloze gebruikerservaring, zodat jij en je ondertekenaars geen papier meer hoeven te hanteren.

Wanneer je een oplossing wil met een transparante en aantrekkelijke prijs

In tegenstelling tot andere oplossingen op de markt, communiceren wij onze prijzen zoals ze zijn. We hebben geen verborgen kosten. Met een Basic abonnement hoef je je niet vast te leggen op een maandelijks abonnement, hoewel het met een vast abonnement nog goedkoper wordt om documenten ter ondertekening te verzenden.

Wanneer een sterke organisatie belangrijk voor je is

De Scandinavische IT-krachtpatser twoday zit achter Addo Sign. Dit is je garantie voor kwaliteit en voortdurende ontwikkeling. Addo Sign is al geïntegreerd in een groot aantal oplossingen op de markt. Daarom is het belangrijk voor jou en voor ons dat het een eersteklas oplossing is en blijft.

Kies een slimmere oplossing

Digitaal ondertekenen, webformulieren en veilige
distributie van documenten, brieven en contracten.

Aan de slag Vraag een demo aan

keyboard_arrow_up